Free DK shipping on all orders above 499 DKK
Follow us:

Velkommen indenfor hos Eden Outcast

Eden Outcast udspringer i ønsket om, at skabe anderledes og personlige hjem. Til det er der brug for unikke produkter og spændende design.

Eden Outcast står bag en eksklusiv design linje, med interiør produkter der har en høj detaljegrad. Alle designs er udviklet af Nina, den ene ejer af Eden Outcast og hun har fokus på at mikse materialer og skabe designs der kan stå alene. Stilen er dekadent, detaljerig og designet har et internationalt maksimalistisk udtryk.

“Jeg ønsker at være med til at påvirke den overflod af ensartede produkter der findes på markedet og ønsker at skabe design der har noget på hjerte, design der får dig til at standse op. Om du kan lide det eller ej er egentlig underordnet, det vigtigste for mig er at du tager stilling og ikke blot køber endnu en fin neutral vase til samlingen. Vi lever i en tid med overflod og skabene er fyldt med dimser der ikke rigtig betyder noget for os. Det vil jeg gerne være med til at påvirke”

Eden Outcast står også bag kuratteringen af de smukke marokkanske berber produkter. Flere gange årligt rejser parret til Marokko og udvælger smukke tæpper, puder, puffer og andet der falder i deres smag hos deres mangeårige samarbejdspartnere.

“Vi elsker unikke ting med historie, at sætte det slidte ind i en moderne kontekst og se boliger forandre sig og få nyt liv med få ændringer. Vi elsker det særlige, unikke, skæve, gamle, finurlige og lækre, kort sagt alt det, der gør et hjem anderledes og personligt. For os er et hjem vellykket, når man kan se, hvem der bor i huset, når øjet automatisk går på opdagelse -og finder noget interessant”

Nina´s og Lars´ hang til cool indretning, har igennem årene bragt dem vidt omkring. Den konstante jagt efter “guldet” det nye fund, den nye idé, har bragt dem hertil.

Med en baggrund som henholdsvis design uddannet og brand ansvarlig i tøjbranchen, har de været vandt til at spotte trends og udvikle kommercielle kollektioner. Men den store passion er og har altid været indretning. Her er der mere ro til fordybelse. Flere af de mest populære produkter lige nu, er slet ikke tegnet i dette årti. Og andre produkter har en klar linje tilbage til eksisterende design. Og DET elsker vi ved boligindretning.

“Et godt stykke design der er gennemarbejdet smider du ikke ud når sæsonen er overstået, det kan bruges og nydes år efter år og endda gå i arv”

Eden Outcasts univers handler om at mikse. At få nyt og gammelt, slidt og blankt, hårdt og blødt, til at gå op i en højere enhed, så hjemmet bliver hjemligt og afspejler hvem der bor der.

På eden-outcast.com  finder du en masse lækkert til hjemmet, som din veninde, ikke allerede har købt, i den nærmeste butik.

Nina Frederikke

 

Vores motto er ”personlighed frem for alt”

Derfor har vi skabt Eden Outcast, fordi vi ikke kunne lade være.

 

Velkommen indenfor, velkommen hjem.

Nina Frederikke Thomasen Jensen

Besøg os også på Instagram på @eden_outcast og @eden_outcast_berber